Over Biagina

De Studio is in 1998 opgericht door Biagina Principato na het afronden van een opleiding tot interieurarchitect aan de kunstacademie te Enschede. Voorafgaand aan deze opleiding is er een bouwkunde opleiding afgerond aan de MTS. Dit maakt dat de studio beschikt over zowel een creatieve als technische expertise. De combinatie van deze achtergronden leiden tot het bedenken van creatieve en vernuftige oplossingen die het gebruik van de ruimte vergroten en geven inzicht in de haalbaarheid van de ideeën.
 
Met veel passie, aandacht en zorgvuldigheid wordt er aan opdrachten gewerkt!

Het ontwerpen van een interieur is een zorgvuldig uitgekiend proces. In een goed interieurontwerp is het programma van eisen van de opdrachtgever en de expertise van de interieurarchitect met elkaar verweven. Het resultaat bestaat uit heldere en prikkelende ontwerpen, goed georganiseerde ruimten, speelse en flexibele indelingen met verrassende materialen en details.

Samenwerking

Mijn adviezen zijn onafhankelijk van merken of leveranciers zodat u indien wenselijk, uw eigen keuzes hierin kunt maken. Wel heb ik door de jaren heen goede contacten opgebouwd met uitvoerende partijen en werk ik samen met collega (interieur)architecten en ontwerpers als de opdracht daarom vraagt.

Diensten

Voordat er een ontwerp gemaakt wordt is er eerst een vrijblijvend gesprek. Tijdens dit gesprek wordt er een beeld gevormd van de ruimte en de woonwensen van de opdrachtgever. Aan de hand van dit gesprek worden er schetsontwerpen gemaakt. Dit ontwerp wordt besproken en omgezet tot een definitief ontwerp met de eventueel bijbehorende materiaal-, kleur- meubel- of verlichtingsadviezen. Indien gewenst, worden er vervolgens werktekeningen gemaakt of wordt het bouwproces begeleid. Samen met u werken we naar een op maat gesneden eindresultaat. De werkwijze is afhankelijk van het type opdracht; er kunnen verschillende fases doorlopen worden of de opdracht kan bestaan uit enkel een onderdeel. Na het eerste gesprek komt er een voorstel ten aanzien van de werkwijze en de kosten.
 
Mogelijke onderdelen
  • Schetsontwerp
  • Definitief ontwerp
  • Kleuradvies
  • Meubelplan
  • Ontwerp maatwerk meubilair
  • Materiaaladvies
  • Verlichtingsplan
  • Bouwbegeleiding

Overtuigd? Neem dan contact op!

1 + 3 = ?